18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

“Dacă infernul ar avea un nume, cu siguranță ar purta numele sălii din Craiova”

Aici e CRAIOVA! Atmosfera din Sala Polivalentă i-a lăsat cu gura căscată pe francezi. Pe site-ul oficial, echipa din Hexagon explică înfrângerea prin infernul creat de suporterii alb-albaștri.

 

Craiova a reușit o revenire de senzație: de la 11-15 cu vreo 6 minute înainte de final, handbalistele au întors incredibil rezultatul: au marcat în ultimul minut pentru 16-15 și implicit pentru victorie! O revenire absolut senzațională, care le-a urcat pe primul loc în grupă.

 

Oltenia a învins vice-campioana Franței, o echipă cu o grămadă de câștigătoare ale Mondialului german de anul trecut în teren.Succesul fabulos i-a determinat pe fanii alb-albaștri să afirme: se naște o nouă Craiova – Maxima! Iar pe francezi să caute explicații.

Burcea, antrenor Craiova: „La 4 goluri pentru ele simțeam cum sala cade pe mine”

 

Pe site-ul oficial al clubului francez e scris: „Dacă infernul ar avea un nume, cu siguranță ar purta numele sălii din Craiova! Bretonele nu au avut parte de o asemenea atmosferă în scurta lor istorie în cupele europene. Controlând meciul timp de 50 de minute, nu le-au permis celor 4.500 de fani, încinși de un crainic în transă, să se aprindă decât după pauză. Dar a fost suficient pentru a le împinge pe românce spre o victorie scurtă, ce le pune într-o poziție bună pentru sferturile de finală”.

După meci, Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, a spus: „Remarc publicul: senzațional! Craiova este o echipă încăpățânată, care nu s-a predat. Meciurile trecute m-am tot abţinut să nu laud fetele, dar azi am văzut o echipă mare, Craiova, care a învins o formaţie valoroasă. Calificarea nu este rezolvată. Sper ca şi în ultimul meci fetele să se comporte la fel. La patru goluri pentru ele simţeam cum sala cade pe mine”.

Comentam impreuna seara magica si dramatica oferita de handbalistele Craiovei! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles