21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

INFOGRAFIC! Pe Oblemenco e ca în Germania și Anglia!

Universitatea Craiova conduce în clasamentul suporterilor, deși cele mai multe partide considerate acasă le-a disputat la peste 100 km de Bănie, în prima parte a sezonului.

 

8798 este media numărului de suporteri ai Universității Craiova în acest campionat. Deși oltenii au doar 4 partide jucate în noul templu al fotbalului din Bănie. Media partidelor de pe stadionul „Ion Oblemenco” este de 19.238 suporteri.

 

Într-un top 10 al celor mai urmărite partide de pe stadion în actuala ediție a Ligii 1, apar toate cele 4 întâlniri ale Craiovei de pe noul stadion. Cu 32.377 de spectatori, derby-ul de duminică Dinamo – Steaua e pe primul loc, urmat de întâlnirea Craiova – CFR Cluj, 26.834 suporteri prezenți.

 

Capitolul la care Universitatea Craiova rivalizeaza cu fortele lumii!

 

Rezultatele excelente din acest campionat și inaugurarea stadionului au fost principalele atuuri care au contribuit la cocoțarea oltenilor pe primul loc în clasamentul suporterilor. Stadioane pline mai sunt doar în Germania și Anglia, iar excepțiile din TOP 6 sunt PSG, Juventus, Ajax și Feyenoord.

 

Restul Europei s-a săturat de fotbal! După cum reiese din infograficul următor.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles