fbpx

Știm de ce a crăpat Instagram! Milioane de utilizatori afectați!

Isterie generală pe rețeau de socializare Instagram. Vloggerii americani și români, vedete, dar și oameni de rând își pierd urmăritorii.

În această dimineață, groaza i-a cuprins pe utilizatorii rețelei Instagram. Se uitau pe conturi și nu le venea să-și creadă ochilor. Followerii le dispăreau cu miile. Eva Gutowski, vloggeriță faimoasă din State, a pierdut 200 k.

Fa-ti planul de vacanta: Zile libere oficiale in 2019! Minivacanță pentru bugetari

VIDEO! Captain-show: Mitrita se desparte de Craiova cu inelul de logodnă!

Craioveanul Selly e în topul românesc la pierderi, cu 30 k. Nici Gami nu e departe: 20 k followeri mai puțin. Și a reacționat fix pe rețeaua care l-a ars: „Aveam aproape 450 k pe Insta și acum am 430 K. Wtf instagram”. Fenomenul petrecut peste noapte lovește în toată lumea și utlizatorii obișnuiți cei care au strâns câteva mii sau sute de urmăritori au fost afectați.

Ce poveste dramatică trăiește Mirel Radoi!

Clipe de groaza: VIDEO. Atac la liceu! I-a tăiat gâtul profesoarei!

De ce a picat Instagram!

Chiar dacă aceste pierderi sunt frustrante, se pare că e acestea fac parte din strategia Instagram să înlăture conturile false de pe platformă. În noiembrie, Instagram a postat pe blog, explicând că va face o serie de pași pentru a înlătura acest „comportament nedorit”. Instagram a identificat conturile care pot fi false și le-a trimis un mesaj prin care le-a cerut posesorilor să le securizeze. Noaptea trecută, toate conturile care nu au fost securiate au fost șterse, fapt care explică de ce au scăzut numărul de urmăritori.Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0