fbpx
1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 26, 2021

Dacă ai gânduri de însurătoare, primești 1000 de lei

Dacă ești oltean și stai în Slatina, primăria municipiului vrea să încurajeze oficializarea relațiilor oferind 1000 de lei

- Advertisement -
- Advertisement -

Consilierii locali ai Municipiului Slatina, Județul Olt, au demarat planul unui proiect prin care tinerii căsătoriți ar primi 1000 de lei. Fiecare cuplu primește această sumă doar dacă se căsătorește.  Consilierii slătineni vor avea vineri, 22 decembrie 2017, pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local, un proiect care presupune acordarea unui sprijin de 1000 de lei tinerilor proaspăt căsătoriți.

N-ai relație? Eu zic să-ți faci cât mai repede. Căsătorește-te și pune mâna pe bani.

Dar nu acum, ci după ce se aprobă proiectul. Dacă urmează să te căsătorești, dacă mai stai și-n Slatina, eu zic să profiți de pe urma acestui proiect. Pui mâna pe fată, ai pus mâna și pe bani. Dar ai grijă să nu pui mâna pe o fată care s-ar mărita și de 10 ori, doar ca să primească ajutorul ăsta.

Dacă tot faci nunta, primești și-un mic dar din partea Primăriei. 1000 de lei pe care îi primești fără să faci nimic. Se pare că Primăria Slatina vrea să încurajeze oamenii care se iubesc să se căsătorească. Dragoste pe interes, ar cam putea fi, mai ales că sunt puși în joc o sumă frumșică pentru care nu trebuie să faci nimic. Doar să semnezi niște acte.

Să sperăm că odată cu aprobarea proiectului, oltenii vor avea mai mult curaj să spună DA în fața stării civile. Curajul ăla face cât 1000 de lei. Îți ia doar 3 minute să spui un DA.

Dacă nu știi cum să pui mâna pe olteancă, cucerește-o printr-un like http://bit.ly/2BSUAC3 !

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,422FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0