2.6 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

Întăriri pentru Liga 1: Rapid are un nou acționar!

Un milionar va investi la Rapid! Giuleștenii au un motiv în plus să promoveze la finalul sezonului!

Anunțul a fost făcut astăzi pe site-ul oficial al clubului iar Liviu Goncea va fi noul acționar al clubului Rapid Bucuresti: „Inițiate în luna septembrie a anului trecut, negocierile purtate cu domnul Liviu Goncea au fost finalizate cu succes luna aceasta. Astfel, odată cu finalizarea discuțiilor, a fost parafată tranzacția de preluare a unei părți semnificative din acțiunile clubului.

  •  Casazela Rapid Ltd. (reprezentată de domnul Victor Angelescu) – 49%
  •  Liviu Goncea – 48%
  •  Asociația Academia Rapid – 3%

Om de afaceri cu prezență semnificativă în domeniul auto, domnul Liviu Goncea a fost și până la semnarea tranzacției de preluare a pachetului de acțiuni un apropiat al clubului, în calitate de sponsor. În noua sa calitate, aceea de acționar, domnul Goncea va ramâne aceeași prezență discretă, interesele domniei sale urmând a fi reprezentate în Consiliul de Administrație de domnul Andrei Nicolescu – vicepreședinte al CA. Actuala structură a acționariatului demonstrează maturitatea organizațională, administrativă și financiară a clubului, prin implementarea celor două principii avute în vedere încă de la lansarea proiectului, în 2017:

– putere de decizie egal distribuită acționarilor clubului, astfel încât societatea să fie protejată de eventuale decizii discreționare ale unui actionar majoritar;

– plan investițional pe termen lung, ambii acționari asumându-și obligații financiare egale în asigurarea bugetului clubului pentru următorii ani.

Modificarea acționariatului subliniază determinarea și consecvența clubului în asigurarea unei performanțe financiare – condiție absolut necesară pentru atingerea obiectivelor de performanță sportivă”.

Afaceristul Liviu Goncea, noul actionar al clubului Rapid mai este numit si ”Milionarul Kia”. Pentru Rapid urmează meciul de marți, 21 iulie cu FC Argeș în care este obligata să câștige pentru a spera la promovarea directa în Liga 1.

Foto: Facebook/ FCRapid1923oficial

În 3 minute poți să vezi și: Gică Craioveanu: „Fug ca nebunul!”

500.000 de euro pentru transferul lui Damjan Djokovic!

Oltenii îi fac în ciudă lui Vlad: „Dacă alegea un alt drum era mai sus”

Rotaru îl face pe Gigi precupeață!

VIDEO! Sorin Cârțu: fotbalist, antrenor, președinte, suporter și legendă!

Craiova-FCSB: Cel mai bun alb-albastru în 3 minute!

VIDEO: „De bucurie rar avurăm parte”

E Anul Leilor! Craiova se lansează spre titlu!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles