21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Ce spun oltenii despre interesul lui Gent pentru Mitriță: „E ca și cum ai afla că vine și-l ia în armată!”

Președintele CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a vorbit despre interesul manifestat de clubul belgian Gent pentru Alexandru Mitriță.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Popescu a spus: „Fiți convinși că pe lângă Gent sunt multe alte cluburi care-l vor pe Mitriță și vor avea reprezentanți pe Național Arena. Așa că titlurile spectaculoase, gen vine Gent și Craiova îl pierde pe Mitriță, mi se par lipsite de substanță. E ca și când ai afirma că vine și-l ia în armată. Gent este un club de fotbal, care ca și alte cluburi, poate veni, poate monitoriza și-și poate manifesta intenția de a-l lua pe Mitriță sau orice alt jucător”.

 

Întrebat dacă se menține politica de a vinde un singur jucător pe sezon și de cine se vor despărți oltenii în această vară, oficialul craiovean a răspuns: „Nu putem face alegere între Băluță și Mitriță, pentru că în momentul în care am spune unul dintre ei înseamnă că pe acela îl punem în vitrină. Orice jucător al Universității Craiova poate să devină o țintă. După un meci de referință cum este Cupa României poate un alt jucător, pe care-l apreciați voi acum ca fiind pe locul 3 sau 4 să iasă în evidență și să fie dorit de un club”.

 

Oficialul craiovean se așteaptă la o Arenă Națională alb-albastră: „Ne așteaptă un moment de maximă importanță care reconfigurează poziția Universității Craiova în fotbalul românesc. După un sezon bun în care ceea ce ne-am propus – podiumul – am realizat, urmează un alt obiectiv acum, Cupa României. Acest meci vă va permite să vorbiți la modul superlative despre Armada alb-albastră. Suporterii noștri vor invada Bucureștiul și Național Arena. 28.000 de bilete au fost vândute până acum, din informațiile noastre. Există persoane care vin la Craiova cu mașina pentru a pleca cu trenul, pentru a retrăi frenezia și bucuria unei astfel de deplasări”.

 

Fost impresar, Marcel Popescu vede finala Cupei României ca o vitrină perfectă in care sa-ti prezinti marfa: „Vor veni foarte mulți impresari, directori sportivi, numeroși reprezentanți la meciul de Cupa României. Hermannstadt se bucură de stima și de respectul nostru. Dar cei care vin să studieze jucătorii care se înfruntă în finală, în proporție de 80% vin să vadă jucătorii Universității”.

 

E oficial! Băluță poate pleca în secunda doi! Clubul are mâinile legate!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles