-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Interzis în Parcul Romanescu! Autoritățile au luat măsura asta în Craiova

Parcul Romanescu, Grădina Botanică și Parcul Tineretului și-au ferecat porțile. Poliția Locală le-a păzit, să nu intre nimeni că bate vântul.

 

A bătut vântul azi prin Craiova. Mai puternic. Drept urmare, după o chibzuință profundă, s-a luat decizia ca toate parcurile din oraș să fie baricadate. Acțiunea a fost demarată de Raadpfl Craiova care și-a coordonat eforturile cu Poliția Locală.

 

În consecință, oricine a dorit azi să calce prin Parcul “Nicolae Romanescu”, Parcul Tineretului și Grădina Botanică a avut interzis. Această acțiune s-a derulat spre binele potențialilor vizitatori, care se puteau trezi cu un copac în cap.

 

În Parcul Romanescu bate vânt, nu poți intra

 

Aurelia Filip, șefa instituției Raadpfl, a zis pentru smart-craiova: “Am luat acestă decizie deoarece mai mulți arbori sunt bolnavi și sub greutatea vântului sau a precipitațiilor se pot rupe. Nu dorim să punem în pericol vizitatorii”. Interdicția va dura cel mai probabil până la data de 31 octombrie, ora 12:00, când expiră codul galben de vânt.

Încă de luna trecută, instituția condusă de Rela Filip a avut un program de retezat copaci bolnavi. Și a pus la pământ 87 dintre ei. Dar firesc exista riscul ca alții să fi scăpat specialiștilor și să se prăvălească acum peste vizitatori.

Te-ar putea interesa si:

Craioveni, puteți dormi liniștiți! 1,4 milioane de euro din banii voștri merg la podul din parc!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles