Ioan Andone: „Cel mai bun jucător român e Mitriță”

Oltenii sunt apreciați și de rivali! Andone îl vede pe Mitriță cel mai bun, dar el ar juca altfel într-un sistem cu trei jucători de atac!

Ioan Andone, managerul general al echipei FC Voluntari și fostul antrenor al lui Dinamo, are planuri mari cu gruparea care are în palmares o cupă și o Supercupă. Până să-i ducă pe ilfoveni spre noi performanțe, Fălcosul a vorbit despre Alex Mitriță, dar și despre sistemul de atac pe care l-ar juca el în Liga 1.

„Cel mai bun jucător roman la ora actuala e Mitriță. Mi-a plăcut mult și Roman. Ioniță poate fi o soluție pentru Craiova. Daca aș fi eu antrenor, aș juca doar cu un jucător static și cu doi rapizi în atac. Ca degeaba sunt centrări dacă nu are cine sa dea cu capul”, a declarat Andone la Digi Sport Matinal.

La Craiova atacul nu a mers în primele două partide oficiale, dar antrenorul Universității nu a făcut schimbări prea mari în ofensiva oltenilor. Pentru alb-albaștrii urmează meciul de la Sf. Gheorghe, acolo unde Mangia speră să găsească soluții.

Citește și:Marcel Popescu: „Dintre toate numele vehiculate, unul singur poate fi o soluție”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *