fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Ioan și Mihai, elevii de aur ai Olteniei, premiați cu 10.000 de lei!

Printre premianții din Gorj se numără și o multiplă campioană la tineret, un campion la lupte libere dar și 5 elevi de 10 la bac!

Primarul Municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că în data de 30 august toți elevii de 10 sunt invitați, alături de părinți, de cadrele didactice care i-au pregătit și de directorii unităților de învățământ, la ședința Consiliului Local cu scopul de a primi diplomele acordate de municipalitate pentru rezultatele remarcabile obținute.

Este vorba de mai mulți elevi pe care primarul dorește să-i onoreze cum se cuvine: „Am placerea să-i felicit încă o dată și să le transmit că în acest moment sunt un exemplu pentru toți tinerii din Târgu Jiu!”, a spus Marcel Romanescu.

Medaliile de aur la Olimpiada Internațională de Informatică și la Olimpiada Internațională de Lingvistică ne onorează pe toți, și ne mândrim că suntem reprezentați cu cinste, la nivel mondial, de doi tineri serioși, împătimiți ai domeniilor în care s-au remarcat la nenumărate concursuri. Sunt elevii Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” și au fost coordonați de două cadre didactice de excepție: domnul profesor Eugen Nodea și doamna profesor Cristina Goanță. Ioan Popescu și Mihai-Alexandru Bratu vor fi premiați de municipalitate cu câte 10.000 de lei pentru rezultatele remarcabile obținute.

Alături de ei sunt recompensați și Denisa Tîlvescu, multiplă campioană, ale cărei rezultate sunt foarte cunoscute, Adriana Surupăceanu, campioană mondială la tineret (barcă 4+1) și Alexandru Beșliu legitimat la CSM Târgu Jiu, campion la lupte libere.

De asemenea, trebuie să-i amintim pe cei 5 elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat: Călescu Oana Gabriela, Dumitrescu Bogdan (C. N. Spiru Haret), Tuvene Alexia-Teodora, Dinuță Eduard-Ștefan (C. N. Tudor Vladimirescu) și Voicu Laura-Luisa (C. N. Ecaterina Teodoroiu).

Teroarea continuă! Cum au condamnat talibanii șansa la viață a femeilor!

Contractul pentru ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitești a fost semnat astăzi!

Un gorjean a furat o mașină chiar din curtea unei locuințe!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles