12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Ion Țiriac bagă 100.000.000 de euro într-o sală polivalentă

Ion Țiriac a decis să renunțe la așteptarea fondurilor de la politicieni și a dezvăluit planurile sale de a construi o sală polivalentă

Magnatul Ion Țiriac, în vârstă de 84 de ani, a făcut recent noi dezvăluiri spectaculoase, anunțând că investește 100.000.000 de euro în construirea unei săli în Otopeni. Această sală este planificată să fie finalizată în cel mult doi ani.

Ion Țiriac a decis să renunțe la așteptarea fondurilor de la politicieni

Acum, omul de afaceri afirmă că în termen de doi ani, în aceeași zonă va fi construită și o nouă linie de metrou. În plus, se pregătește să fie promulgată o nouă lege la nivel național, care îi va facilita investițiile în proiectele sale de suflet, eliminând obligația de plată a impozitelor.

Răzvan Raț, avertisment pentru Edi Iordănescu: „Nu poți să mergi la EURO cu improvizații”

Ion Țiriac a decis să renunțe la așteptarea fondurilor de la politicieni și a dezvăluit planurile sale de a construi o sală polivalentă din propriile sale resurse financiare. Pentru acest proiect, intenționează să investească nu mai puțin de 100.000.000 de euro. Această nouă sală va fi situată în Otopeni. Unde magnatul deja a inițiat și continuă să investească în diverse alte proiecte personale.

Conform estimărilor făcute de magnatul Ion Țiriac, sala polivalentă va fi complet funcțională în doar doi ani, un termen extrem de ambițios. În plus, în aceeași perioadă, se preconizează finalizarea lucrărilor la magistrala 6 de metrou, conform anunțului lui Țiriac. Aceste progrese vor asigura accesul facil la o stație de metrou pentru întreaga zonă în care fostul jucător de tenis investește.

„Domnul Ţiriac, nu mai e ham-ham-ham, am început să lucrăm pentru metrou”

„Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am cinci hectare pentru parking, pentru trei mii de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea, când e concertul gata. Plus că au început să lucreze pentru metrou. `Domnul Ţiriac, nu mai e ham-ham-ham, am început să lucrăm pentru metrou`. Ăla în doi ani trebuie să fie gata. Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început nimic”, a declarat Ion Țiriac, citat de gsp.ro.

De asemenea, magnatul a spus că o să apară o nouă lege în România, care să îl scutească de impozitul pe care îl plătește pentru construirea acestor facilități:

„Dacă eu bag banii ăia, nu mai plătesc şi impozit. O să facă o lege, „când dai tu, să nu mai dai şi altceva”, a completat Ion Țiriac.

Șantierul a debutat cu stația Tokyo, care se află în apropiere de zona comercială Băneasa

Metrorex a anunțat, în decembrie 2023, începutul lucrărilor pentru magistrala 6, respectiv Gara de Nord – 1 Mai – Aeroport Otopeni. Șantierul a debutat cu stația Tokyo, care se află în apropiere de zona comercială Băneasa:

„Această stație Tokyo va fi realizată prima. Acolo se vor introduce cele două instalații de foraj pentru cele două fire de tunel care vor ajunge aici în această zonă. Aici vor fi extrase din subteran și astfel va fi realizat tunelul pe care va circula noua magistrală de metrou care va ajunge la Aeroportul Otopeni. În total, sunt 12 stații. 6 stații pe actualul lor, 6,6 kilometri de rețea de metrou”, a declarat Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în decembrie 2023, citat de Euronews.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles