Țiriac, un nou atac la vârsta și kilogramele Serenei Williams

Fostul tenismen Ion Țiriac a avut multe de zis la adresa cunoscutei jucătoare de tenis Serena Williams, de-a lungul timpului. În ultimele declarații a criticat dur vârsta și fizicul sportivei.

Pentru a face o analiză asupra unei posibile finale între Simona Halep și Serena Williams, Țiriac a ținut să specifice că vârsta celei din urmă este prea înaintată pentru lumea tenisului și că greutatea acesteia nu este una potrivită.

Chit că băbuţa aia are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să pui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta. Acum, dacă o mişti de două ori, nu mai ajunge, asta este sigur. Poţi însă să o mişti? Ce este înainte, oul sau găina? Ce este, lovitura ei care te termină sau poţi să o mişti tu cu prima şi atunci cu a doua aproape o termini. Dar dacă nu termini punctul repede, ea din trei lovituri prinde una, ca să fie bună sau rea. Matematic şi pe hârtie, Simona poate să câştige cu oricare şi destul de uşor”, a declarat Ţiriac, pentru prosport.ro.

Sursa foto: Instagram

În 3 minute poți să citești și: VIDEO! Ultimul succes european al Științei lui Craioveanu!

Papură, cu bagajele făcute! El nu e titular!

 Universitatea Craiova a cedat un veteran la Sepsi!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *