fbpx

Ionela Prodan, marea solistă a Olteniei, s-a stins din viață

Interpreta de muzică populară din Oltenia, Ionela Prodan, s-a stins aseară din viață la ora 21:00 la Spitalul Elias din capitală! Artista era internată de o lună ca urmare a “acutizării unor afecţiuni cronice”

Cântăreața de muzică populară din Dăbuleni s-a stins luni seara din viață la Spitalul Elias din București, fiind internată de o lună ca urmare a “acutizării unor afecţiuni cronice”. Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni, a fost cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu.  A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. S-a remarcat în 1970, la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu.

TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ , a spus fiica artistei 

“Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice”, anunţă unitatea medicală. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date, precizează spitalul.Conform aceleiaşi surse, decesul s-a produs, luni, 16 aprilie, la ora 21:00, iar cauza a fost stop cardiorespirator iresuscitabil, conform stirileprotv.

“Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!”, a scris fiica artistei.

“Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!”, spune Anamaria Prodan Reghecampf.

Bărbatul care și-a ucis mama a fost arestat https://bit.ly/2H51CqP

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0