fbpx

Alex Ioniță are zilele numărate la U Craiova!

Victor Pițurcă: „Nu îmi convin jucătorii împrumutați”! Un alt fotbalist se întoarce în trupa alb-albaștrilor!

Întrebat dacă l-a dorit pe Cristian Manea, Pițurcă a spus că au existat discuții ,dar clubul de care aparține fundașul voia doar să-l împrumute. Această variantă nu a fost una pe placul antrenorului din Bănie. În același timp, presupusele discuții pentru transferul lui Ghiță de la Viitorul au fost negate.

Am discutat cu Manea, dar mie nu îmi convin jucătorii împrumutați. Avem partea dreaptă asigurată. Cu Hagi nu am avut discuții pentru nici un jucător de la Viitorul. Poate pe viitor”, a spus Pițurcă.

Chiar în această vară, Craiova l-a împrumutat pe Alex Ioniță de la CFR Cluj. Acesta nu a avut evoluții extraordinare, iar sub comanda noului antrenor va trebui să facă o figură de zile mari, pentru a rămâne la Craiova.

Managerul oltenilor a explicat care vor fi atribuțiile pe care le va avea la Craiova. Pițurcă a anunțat întoarcerea lui Fortes în lotul alb-albaștrilor.

Mă voi ocupa de partea fotbalistică: veniri, plecări. Nu mai pleacă nimeni. Eu, până nu mă conving, nu pot da drumul nimănui. Am vorbit la telefon cu Fortes și va rămâne. Suporterii sunt supărați, dar fac un apel către ei să susțină echipa și dacă un jucător are probleme să îl ajute”, a declarat tehnicianul.

Foto: ucv1948.ro

În 3 minute poți să citeși și: Pițurcă: „FCU Craiova să joace pe Ion Oblemenco”

Pițurcă: „M-am gândit să-l iau pe Craioveanu”

Transfer pe gustul lui Pițurcă! Concurență pentru Mateiu, Martic și Kelic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0