37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Ionut Stroe si Florinel Stancu au jucat fotbal pentru țară! „A fost înălțător!” (VIDEO)

Cei doi parlamentari de Dolj, Ionut Stroe si Florinel Stancu, s-au sacrificat pentru România și au prestat fotbal.

Viața de parlamentar în România nu este tocmai ușoară. Când pe la București unii se distrează cu moțiuni de cenzură care știu că nu au nici cea mai mică șansă să treacă, alții transpiră, aleargă pentru țară! Este cazul parlamentarilor doljeni Ionut Stroe si Florinel Stancu, unul PNL, celălalt PSD, dacă nu s-o fi schimbat ceva între timp, că atât timp cât e acceptată migrația politică orice e posibil. Ei bine, în timp ce prin Parlamentul României se aruncau la mișto voturi și invective pe marginea moțiunii „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, câțiva politicieni aveau întradevăr treburi serioase.

 

Să reprezinte țara! Să li se cânte imnul! Să lupte! Să alerge sub tricolor! S-au sacrificat și au plecat în Antalya! Da, pentru țară! La Campionatul Interplanetar sau Interparlamentar de Fotbal! Când alții se miștocăreau p-aci cu moțiuni și pierdeau timpul – că doar era evident că acțiunea cu pricina era sortită pieirii – câțiva aleși ai poporului s-au dus în Antalya, să joace pentru țară. Între ei și craiovenii Ionut Stroe si Florinel Stancu.

 

Ionut Stroe si Florinel Stancu, în aceeași echipă! A vicecampionilor!

Și dacă mulți dintre voi vă imaginați că s-au distrat p-acolo, vă garantăm că nu. Mai mai să-și rupă picioarele cu turcii, ucrainenii, georgienii și polonezii pentru a reprezenta cu mândrie România. Au fost în cantonament de la începutul lunii, sub comanda lui Gigi Multescu, și asta s-a văzut în Antalya. Cu Florinel Stancu coordonator și Ionut Stroe probabil vârf împins, România, echipa parlamentară, a câștigat, după cum zicea un fotbalist – parlamentar „titlul de vicecampioni”.

Unul dintre parlamentarii fotbaliști a postat pe facebook după meci: „Momentul intonării imnului național pe stadionul din Antalya a fost unul de-a dreptul înălțător. La final, bucuria a fost una completă, echipa noastră reușind performanța de a obține trofeul de Vicecampioană”. Ceilalți i-au dat like.

Sursa foto: facebook

Te poate interesa si: Miting PNL Dolj in centrul Craiovei! Motiunea, sustinuta in strada! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles