7 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Irina din Cuza, copilul care a unit Craiova!

Într-un timp record Irina din Cuza a unit sufletele oltenilor. Inima acestei campanii au fost colegii fetei, care au mobilizat orașul.

 

În trei zile, de când prietenii și colegii fetei din Elena Cuza au demarat campania „Împreună pentru Irina” s-au strâns sume record. Astfel, potrivit informațiilor noastre, banii necesari primei părți a tratamentului – 75.000 euro – au fost deja obținuți. Iar de acum înainte, va începe partea a doua a campaniei de strângere de fonduri, ce are ca target 200.000 de euro, pentru ca Irina să zâmbească din nou. Partea bună e că acum bătălia pentru bani nu va mai fi contra-cronometru.

Vineri, în Sala Sporturilor Ion Constrantinescu s-a jucat fotbal și baschet între liceeni, sub mesajul „Împreună pentru Irina”. Evenimentul s-a înscris în șirul acțiunilor de strângere de fonduri necesare tratamentului în Franța.

 

Universitatea Craiova, alături de Irina din Cuza

În sala din Valea Vlăicii au fost prezenți căpitanul Universității Craiova, Alexandru Băluță, precum și antrenorul Devis Mangia, care au donat în numele echipei pentru Irina din Cuza.

 

Campaniei i s-a alăturat și fundația Ringier, care a pus la dispoziție un număr scurt pentru donații. Astfel pentru donatii prin SMS a fost activat nr. scurt 8828. Textul sms-urilor trimise trebuie sa contina „Irina”. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

 

Citeste si: Jucam pentru Irina! Mobilizare prin sport pentru Irina din Cuza

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles