16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Irina din Cuza este a Craiovei, așa cum Cucu e al lui Dinamo

Când vine vorba de viață, rivalitățile din fotbal dispar. Irina din Cuza trebuie să fie, in aceste zile cauza noastră, a tuturor oltenilor.

 

Dan Cucu, suporter al lui Dinamo, a fost trimis pe banii clubului din București la tratament în Turcia. La clinica Acibadem, care este de altfel sponsor al lui Dinamo. Suporterii câinilor, precum și clubul au strâns bani pentru ca Dan Cucu să fie bine. La meciul amical din octombrie, dintre Dinamo și Aris Limassol, toți banii strânși din vânzarea biletelor i-au fost donați.

 

Universitatea Craiova s-a alăturat cauzei Irinei. La evenimentul de mâine, din sala sporturilor Ion Constantinescu, vor participa și gloriile Craiovei Maxima, precum și jucători ai clubului craiovean. Vor fi și baschetbaliștii de la SCM Craiova. Toți pentru Irina.

 

Totul pentru Irina din Cuza!

 

Sportul întinde o mână vieții! Dar mâna asta trebuie să fie puternică, să o poată salva pe Irina. De aceea, ne permitem o sugestie: ar fi o gaură prea mare pentru Universitatea Craiova să redirecționeze banii din încasările meciului cu Juventus spre Irina din Cuza? Și să se alăture astfel suporterilor din Nord, care deja vor demara o campanie de strângere de fonduri.

 

Vineri, de la ora 13:30, în sala sporturilor Ion Constantinescu va fi fotbal și baschet, totul pentru Irina din Cuza! Și totul organizat de niște copii de 17 ani.

 

Citeste si: Jucam pentru viata Irinei! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles