Vă dăm vestea cea mare: Irina din Cuza pleacă marți în Franța!

Toată susținerea voastră și-a atins scopul! Irina din Cuza, copilul care a unit Craiova, va merge la tratament.

 

Mobilizarea fantastică a liceenilor din Elena Cuza pentru colega lor, o lecție de solidaritate cum nu a mai existat până acum în Bănie, și-a atins scopul. Într-un timp record, liceenii Craiovei au strâns suma de 75.000 euro, necesară primelor 6 luni de tratament.

 

Acțiunea de strângere de fonduri va continua, până când va fi atins pragul de 200.000 de euro, banii necesari pentru ca Irina din Cuza să fie din nou bine. Totul depinde acum de forța ei și a echipei medicale din Franța!

 

Irina din Cuza pleacă la tratament

 

Forma afecțiunii de care suferă Irina nu este avansată, însă se răspândește într-un ritm accelerat, drept pentru care tratamentul va trebui să înceapă urgent. Astfel, Irina va pleca marți în Franța pentru a fi ajutată de profesioniști.

 

Variantele în care puteți continua să fiți alături de Irina sunt donațiile în cele două conturi: Cont euro: RO66BRDE441SV15372824410; Cont lei: RO70BRDE441SV15372744410; Titular conturi: Cerăt Naidin Elena Viorica. Pentru donatii prin SMS a fost activat nr. scurt 8828. Textul sms-urilor trimise trebuie sa contina “Irina”. Suma alocata cauzei este de 2 Euro

Citeste si: Momente magice de solidaritate pentru Irina din Cuza!

Share!

One thought on “Vă dăm vestea cea mare: Irina din Cuza pleacă marți în Franța!

  • November 18, 2017 at 2:42 pm
    Permalink

    Doamne-ajuta!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *