Ironia sorții. A omorât un copil în locul unde i-a murit fratele

Un copil de 5 ani a fost lovit mortal de o șoferiță de 22 de ani! Se pare că accidentul s-a petrecut în același loc unde a murit fratele tinerei!

Accident grav în localitatea Lăpușata, județul Vâlcea. O tânără, de 22 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a lovit mortal un copil de 5 ani. Băiatul a intrat în stop cardio-respirator. Un polițist aflat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, copilul a murit.

Micuțul se juca afară, sub supravegherea mamei, iar într-un moment de neatenție al femeii, acesta a ieșit pe carosabil și a fost lovit din plin. Băiețelul se afla în grija bunicii, pentru că mama lui era fără discernământ și fusese internată. Asta după ce, a fost acuzată pentru furt din case, s-au luat măsuri împotriva ei. Se pare că, femeia care a provocat accidentul, și-a pierdut fratele tot într-un accident, tot în același loc, în urmă cu un an de zile. Ironia sorții sau nu, amândoi conduceau aceeași marcă de mașină, BMW. După aproximativ o oră copilul a fost declarat mort. Dintr-o clipă de neatenție, micuțul și-a pierdut viața. Şoferița este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Citește și Impact mortal în Gorj. Spulberat pe trecerea de pietoni

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *