fbpx

Am irosit 2 zile, mai avem 363

Și pentru c-am început un an nou, am început și o nouă viață. Sper c-ați lăsat lucrurile rele în 2017 și le-ați luat doar pe cele bune în 2018.

An nou, viață nouă. O nouă iubire, carieră nouă. Toate ar trebui să meargă bine, să nu-ți lipsească nimic sau nimeni. Ar fi trebuit să lași totul în 2017 și să începi ceva nou. Pentru că ai început un nou capitol, pentru că totul va fi mai bine anul acesta. Pentru că vei munci să ajungi acolo unde ți-ai propus, pentru că vei trece cu brio peste relații sau despărțiri. Doar că anul acesta va însemna schimbare. Așa că schimbă-te tu, gândește pozitiv și scapă de toate lucrurile negative din viața ta.

Dacă-ți bate iubirea la ușă, deschide-i

Dacă 2017 n-a fost un an bun și ți-a adus doar despărțiri, treci peste ghinion în 2018. Uită, ai răbdare, lasă de la tine, fă-te că nu vezi. Lasă orgoliul deoparte și încearcă. An nou, iubire nouă. Dacă e tot cea veche, ai grijă de data asta.

E anul schimbărilor. Anul ăsta trebuie să riști ca să câștigi. Lasă-i deoparte pe cei care-ți spuneau că nu vei reuși. Demonstrează-ți ție că poți. Și asta începând cu 2018. Nu pierde nici măcar o zi. Deja ai pierdut 2 și sunt sigură că n-ai făcut nimic. Distrează-te cât poți și ai ocazia.

Lasă-i pe cei care te-au rănit în 2017. Uită de existența lor în 2018. A început un nou capitol din viața ta. Unul  în care nu ai voie să verși o lacrimă, unul în care doar distracția contează. Unul în care trebuie să ai mare grijă în cine ai încredere, unul în care să iubești mai mult ca niciodată. Dar pe cine trebuie, nu uita.  Ai irosit deja 2 zile din an, mai ai 363. Ce ai de gând să faci?

 

Citește și http://bit.ly/2EClXyO

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0