Ai gărgăuni la mansardă, ISU te rezolvă!

Pompierii craioveni au fost nevoiți să intervină în comuna doljeană Bucovăț! Echipați corespunzător, specialiștii ISU Oltenia au îndepărtat pericolul!

Un roi de albine și-a făcut cuib în podul unei case din comuna doljeană Bucovăț. Proprietarii au cerut ajutorul pompierilor craioveni. Echipați corespunzător, experții ISU Oltenia au intervenit și au îndepărtat pericolul.

„În  această dimineață, în jurul orei 05.30, Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit în satul Palilula, comuna Bucovăț pentru îndepărtarea unui roi de gărgăuni ( Vespa Crabo) care își făcuseră adăpost în podul locuinței unei persoane din localitate, reprezentând un potențial pericol atât pentru locatari cât și pentru vecini. Intervenția a fost una deosebită, situația cu care s-au confruntat pompierii la fața locului fiind una inedită. Doi militari din cadrul echipei CBRN, echipați în costume de protecție adecvate mediului în care acționau, au urcat în podul casei și au îndepărtat roiul de insecte, pe care l-au sigilat într-un sac din material plastic. În urma intervenției pompierilor doljeni, populația din zona a fost ferită de posibile situații nedorite, fiind cunoscut faptul că aceste insecte, în anumite condiții, pot deveni agresive ți atacă oamenii”, a declarat Tania Vîlceanu, din cadrul ISU Oltenia.

Citește și: Veste importantă pentru șoferi. Codul Rutier va suferi schimbări majore

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *