21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Italian agățat pe stradă de o româncă. Ce i-a propus aceasta

Un italian a fost agățat de o româncă pe o stradă din Messina. Aceasta l-a atins lasciv și i-a propus să facă sex! Ce a urmat mai târziu!

Un italian a avut parte de un incident bizar pe o stradă din centrul Messinei. O româncă l-a oprit pe stradă, l-a atins lasciv și i-a propus să facă sex. Bărbatul a refuzat, iar femeia s-a urcat într-o mașină la volanul căreia se afla soțul ei, și au plecat. Ce a urmat mai târziu și ce reacție a avut italianul când a conștientizat ce se întâmplase de fapt!

Cazul este anchetat de carabinierii din Messina

Italianul a reclamat cazul la 112 deoarece la câteva ore după incidentul bizar, i-a povestit întâmplarea unui prieten. Acesta l-a sfătuit să-și verifice portofelul. Se pare că italianului îi lipseau 360 de euro, fix banii pe care-i scosese de la bancomat.

Românca l-a înșelat pe italian și i-a furat 360 de euro din portofel, fără ca acesta să-și dea seama. Bărbatul refuzând-o, românca s-a urcat în mașină și a fugit. Cu banii. Italianul a anunțat imediat carabinierii din Messina. Cazul este unul întâlnit în Italia.

În scurt timp, pe baza descrierii sale, carabinierii au reuşit să o reţină pe femeie, dar şi pe bărbatul aflat la volanul maşinii. Ambii erau cetăţeni români şi abia ajunseseră în Messina. Ei au fost trimişi în faţa judecătorilor pentru furt, relatează 24live.it

Primii bani recuperați din taxa auto 

 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles