fbpx

Italienii îl fac praf pe Mitriță: „Un rateu”

Italienii nu l-au uitat pe Alex! Proaspăt tranferat în America, Mitriță a fost subiectul principal în presa românească și nu numai!

După ce s-a despărțit de alb-albaștri, Mitriță a fost primit ca o vedetă în America. Înlocuitorul lui David Villa a ajuns la New York, după ce oltenii au încasat o sumă record. Italienii însă nu s-au lăsat impresionați de mutarea România – USA și au lovit cât au putut de tare în fostul căpitan din Bănie.

MLS, ce faci? Se spune adio starurilor şi se mizează pe rateurile italiene De Boer şi Mitriţă” titrează site-ul calciomercato.com.

A plecat Villa, care a decis să-şi continue călătoria în jurul lumii în Japonia. Firească plecarea lui, ţinând cont de vârstă, dar de neînţeles modul în care New York City a decis să-l înlocuiască. NYFC a decis să-i încredinţeze moştenirea lui Guaje lui Alexandru Mitriţă. Cel care a jucat cu Universitatea Craiova contra lui AC Milan, în sezonul trecut al Europa League, cel care a trecut pe la Pescara, din 2015 până în 2017. Un sezon în A şi unul în B: două goluri în 37 de meciuri”, scriu italienii.

Foto: ucv1948.ro

Te poate interesa și: Oltenii au mărit oferta pentru Ibrahima Tandia!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0