-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Gata, oltenii echilibrară balanța: Clujul are UNTOLD, Craiova are ITO!

Dacă ardelenii au festivaluri d-ăstea deocheate ce bagă o groază de bani în oraș, Craiova contra-atacă cu un eveniment neprihănit, care face o găurică în bugetul și așa pricăjit al urbei.

De vreo două zile încoace de prin căminele liceelor ori facultăților din Bănie se îndreaptă spre centru tineri echipați în alb, cu niște rucsace albastre în spate, ghidați de bărbați în fuste negre. Merg pe străzi, în cârd, ca pe uliță, fără a ține cont de circulație sau alte lucruri d-astea lumești. Ce să fie oare? Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, pe scurt ITO.

Defilarea asta nu e pe gratis, o suportăm noi toți, pentru că Primăria Craiova a vârât 235.000 lei în bugetul evenimentului, din totalul de 1.6 milioane cât au fost alocați de organizatorul principal. Sumă stabilită prin hotărârea nr 366 a Consiliului Local, bine că nu a fost 666.

sursa foto: apropotv.ro

Tinerii credincioși, alături de prelații călăuzitori, vor fi încălziți de versurile senzualei Paula Seling: „Aș vrea, stigă-mă / Iubirea ta, prinde-mă, orele s-au oprit / doar pentru noi”, precum și de cele ale Direcției 5: ”Noaptea ești doar a mea / cu tine vreau să pot afla / Ce-i dragostea”.

În 3 minute poți să vezi și: Băluță, primul pas spre revenirea la Craiova!

 E oficial! Andrei Prepeliță a semnat!

Marius Șumudică: „Și eu am personalitate”

Pițurcă: „Papură a avut o muncă invizibilă la Craiova”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles