fbpx

Iubesc România pentru că mă iubesc pe mine!

Nu cred că voi atârna tricolorul pe balcon și nici nu cred că voi fi primul la parada de 1 decembrie, dar știu sigur de ce iubesc România!

Iubesc România pentru că mi-a oferit un cămin, unul plin de oameni care încă nu au uitat să zâmbească, oameni care încă mai cred în schimbare, în progres și în ambiție, oameni care încă știu ce înseamnă familia, prietenia, ajutorul, iubirea, munca și distracția.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Iubesc România pentru că mi-a arătat că orice este posibil atâta timp cât ai talent, iar românii sunt talentați. Mereu au fost.

Iubesc România pentru că aici m-am născut, aici mi-am petrecut verile în curtea bunicilor, aici am mers în prima zi de școală, aici am învățat să scriu și să citesc, am învățat să spun mulțumesc, dar să îmi cer și scuze atunci când greșesc. Aici am învățat să iubesc și tot aici am învățat ce înseamnă încrederea, tupeul, ambiția și perseverența. Da, aici, în România.

Iubesc România pentru oamenii care încă se trezesc dimineața și vor să învețe o meserie, pentru omenii care îi învață pe alții meserie, pentru tipul ăla care nu renunță niciodată și pentru tipa aia care ar muta munții pentru a-și vedea visul îndeplinit, acasă, în România.

Iubesc România pentru verile petrecute pe malul mării și pentru iernile din vârf de munte. Pentru ploile din septembrie, ce mereu îmi aduc aminte de începerea școlii.

Iubesc România pentru vânzătorul de la magazinul din colț, care mereu zâmbește, chiar dacă le are și el pe ale lui. Pentru oamenii care încă spun „mulțumesc” sau „te rog”.

Iubesc România pentru privirile bunicilor atunci când mă îndepărtez de poarta lor și pentru îmbrățișările pe care le primesc atunci când mă întorc, indiferent cât timp a trecut. Pentru prietenii din copilărie și pentru fiecare vis ce a devenit realitate sau urmează să devină.

Iubesc România pentru speranța din ochii fiecărui român, pentru că niciodată nu ne-a plăcut să pierdem, dar am știut să acceptăm o înfrângere. Pentru că avem forța să o luăm de la capăt fără să plecăm urechea spre vorbele celor ce au reușit în modul ușor.

Iubesc România pentru sărbători, pentru căldura din familie, pentru clipele de liniște. Iubesc România în fiecare moment, nu doar de 1 decembrie, nu doar la paradă.

Iubesc România pentru că România este tot ceea ce mă înconjoară! Iubesc România pentru că mă iubesc pe mine!

Tu iubești România? De ce?

Foto: jurnalspiritual.eu/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Iubesc România pentru că mă iubesc pe mine!
Article Name
Iubesc România pentru că mă iubesc pe mine!
Description
Nu cred că voi atârna tricolorul pe balcon și nici nu cred că voi fi primul la parada de 1 decembrie, dar știu sigur care sunt motivele pentru care iubesc România!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0