fbpx

Cum își arată iubirea și respectul, în funcție de zodie!

Dacă nu eşti sigură că partenerul tău chiar ţine la tine, zodiile îți sar în ajutor!

Berbec

Dacă faceţi ceva împreună sau sunteţi implicaţi într-o competiţie, Berbecul te va lăsa să câştigi.
El îţi respectă abilităţile suficient pentru a juca cât mai bine, astfel încât atunci când câştigi, ştii că ai câştigat sincer şi că ai fost un adversar uimitor.

Taur

El te respectă suficient pentru a-ţi spune adevărul, chiar dacă e vorba despre el însuşi.
Când un Taur te respectă, fii tu însăţi şi fii corectă la rândul tău. Ştii că te respectă pentru că uneori ştie că nu îţi va plăcea ce îţi spune, dar totuşi o face.

Gemeni

Ştii că nativul din Gemeni te respectă când nu vorbeşte cu tine de sus sau impunător.
Acest bărbat ştie că tu dai ceea ce primeşti atunci când vine vorba de a discuta ceva. Ştie că dacă îţi va vorbi frumos, nu numai că vei înţelege mai bine ce vrea să îţi spună, ci chiar te va convinge să faci anumite lucruri mai uşor.

Rac

Când partenerul tău din această zodie este stresat de muncă sau de alte probleme personale, el nu îşi varsă nervii pe tine.
Racul te respectă suficient încât să recunoască că eşti sprijinul lui, nu sacul său de box. El are încredere în tine să-l ajuţi în situaţii dificile şi dureroase. El te respectă pentru compasiunea şi empatia de care dai dovadă şi pentru modul în care îl înţelegi fără să iei din emoţiile sale negative.

Leu

Ştii că un Leu te respectă atunci când el de impulsionează şi provoacă să facă totul mai bine fără să te simţi ca şi cum ai eşua.
El te susţine şi e alături de tine la fiecare pas, deoarece crede în tine.

Fecioară

Partenerul tău din această zodie îţi arată că te iubeşte şi te respectă prin modul în care te ascultă şi e interesat de orice zici.
Ştii că el nu doar dă din cap şi pretinde că înţelege ceea ce spui, el chiar poate purta o conversaţie şi este receptiv.

Balanţă

De unde ştii că o Balanţă te respectă? O modalitate este să compari modul în care te tratează atunci când sunteţi în public şi acela în care sunteţi doar voi doi.
Dacă el se poartă la fel de frumos în ambele situaţii, atunci te respectă. Nu e în regulă dacă la o petrecere te ignoră, dar atunci când vă întoarceţi acasă este brusc drăgăstos. Acelaşi lucru se întâmplă şi invers. Respectul nu are nevoie de martori.

Scorpion

Un Scorpion respectuos nu face comentarii nepotrivite sau sugestive despre alte fete sau femei.
El nu trimite poze cu el altora şi nici nu acceptă fotografii indecente din partea admiratoarelor. Nu flirtează cu altcineva pentru că ştie că asta ar fi lipsă totală de respect faţă de tine!

Săgetător

Săgetătorul îţi arată că te iubeşte şi te respectă atunci când nu numai îţi susţine obiectivele, ci te şi încurajează să îţi urmezi visurile.
Ştie că ai ce e nevoie pentru a-ţi atinge ţelurile. Te respectă suficient de mult încât să îţi ofere toată atenţia lui.

Capricorn

Poţi câştiga respectul unui Capricorn cu încrederea şi mândria cu care îţi trăieşti viaţa.
Eşti puternică şi capabilă, de aceea îţi arată respect tratându-te de la egal la egal. Planurile pe care le faceţi împreună reprezintă o altă modalitate prin care îţi arată cât de mult ţine la tine.

Vărsător

Când vă certaţi, Vărsătorul îşi arată respectul faţă de tine prin faptul că nu recurge niciodată la evidenţierea numelui tău şi cu siguranţă nu îţi arată fizic că e supărat pe tine.
El îţi respectă independenţa şi că eşti o persoană unică şi nu va încerca niciodată să te schimbe. Cu cât evoluezi mai mutl ca om, cu atât te va respecta mai mult.

Peşti

Nativul din această zodie te admiră pentru drăgălăşenia de care dai dovadă şi îţi va arăta că te respectă într-un mod creativ.
Poate că te foloseşte ca model pentru un portret sau pentru o fotografie sau poate chiar îţi va scrie o poezie. El nu îşi poate exprima iubirea în moduri convenţionale, dar admiraţia lui e clară.

Sursa: eva.ro

Horaţiu Mihai Lazăr, candidat Primăria Sadova: „Voi avea în vedere nevoile de bază ale oamenilor”

Ministrul Culturii a vizitat Bănia: „Împreună putem face lucruri frumoase pentru cultura românească”

O olteancă a fost jefuită ca în filme la locul de muncă!

Câte cazuri de Coronavirus are Doljul în rândul elevilor și profesorilor!

VIDEO: Scandal de proporții în inima Olteniei, 6 persoane au fost internate în spital!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0