38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Iubita lui Dragoș Nedelcu a atras toate privirile, la meciul cu FCSB

Tânăra și-a declarat public iubirea pentru Dragoș Nedelcu, iar fotbalistul este topit după ea

Mijlocașul central de la Farul Constanța, Dragoș Nedelcu (26 ani), și-a luat iubita la petrecerea campionilor. Aceasta a avut loc într-un club din Constanța, imediat după victoria cu FCSB. Anca Gheauru (29 ani) a stat lipită de fotbalist toată noaptea.

Fotbalistul nu a putut să sărbătorească titlul fără iubita lui, Anca Gheauru. Cei doi sunt împreună de un an, la scurt timp după ce mijlocașul central de la Farul Constanța s-a despărțit de cântăreața Aza Gabriela.

Simona Halep, o nouă lovitură din partea organizatorilor de la Wimbledon!

Anca Gheauru a atras toate privirile la meciul Farul – FCSB

Anca Gheauru a fost prezentă pe stadion la meciul dintre Farul Constanța și FCSB. Și-a susținut iubitul și s-a bucurat alături de el pentru victorie. Și-a schimbat apoi ținuta și a mers să petreacă în club alături de Dragoș.

Pe rețelele de socializare, Anca și-a declarat public iubirea pentru Nedelcu, iar fotbalistul este topit după ea. Farul a învins-o pe FCSB după o revenire epică, scor 3-2, și a cucerit al doilea titlu din istorie. Petrecerea campionilor a început la stadion și s-a mutat într-un club din Constanța.

Hagii a petrecut alături de fotbaliștii lui

Gică Hagi și elevii lui au început festivitățile la stadion, cu o baie de șampanie în vestiar, urmată de ridicarea trofeului și zeci de minute petrecute alături de fani.

Campionii s-au mutat în Crazy Club din Mamaia. „Regele” a ajuns la câteva minute distanță de la prima sticlă deschisă și a intrat pe acordurile imnului Ligii Campionilor. A trecut la pupitru și a fost DJ pentru fotbaliștii campioanei, dar și pentru celelalte persoane prezente la petrecere, familii și prieteni. Hagi a cântat și a dansat ore bune, eliberat de stres.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles