fbpx

Oltenii iubitori de baschet se mobilizează!

Suporterii echipei de baschet masculin a Craiovei se mobilizează înainte de duelul cu Dinamo București! Oltenii sunt încântați de parcursul foarte bun al elevilor lui Aco Todorov!

Având în vedere faptul că anul acesta echipa noastră SCM U CRAIOVA, are un parcurs pe care cu toții îl așteptăm de ani buni, suntem conștienți că dacă ne dorim ca băieții să aibă în continuare aceleași rezultate foarte bune este nevoie să fie susținuți din spate de GALERIE! Galeria este cea care are rolul să îi motiveze pe băieți în momentele grele din timpul meciului ajutându-i sa aducă victorii după victorii. Facem apel către voi toți iubitori ai baschetului din acest oraș, ca începând cu meciul de sâmbătă împotriva celor de la Dinamo București, să ne facem și noi simțită prezența, pentru că e dezamăgitor să ai o Polivalentă la standarde ridicate, să ai o echipă care câștigă meci de meci, dar să nu ai o galerie, este precum un meci de baschet dar fără minge de baschet ! Începând de sâmbătă vă invităm să încercați să vă schimbați viziunea din omul care privește „o piesă de teatru” , într-un suporter care strigă și îi încurajează pe băieți!! Vă așteptăm pe toți în SECTORUL J, și nu uitați ,TU poți să fii cel care poate să pună bazele unei galerii pentru acest sport!! FII SUPORTER, NU SPECTATOR, dovedește sâmbătă că ai sânge de oltean alb-albastru!”, a fost comunicatul celor de la Universitatea Craiova Baschet Fans.

Trupa din Bănie a bifat de curând victoria cu numărul 6 și are doar o înfrângere în campionat. Parcursul Craiovei de până acum este unul surprinzător pentru mulți, dar formația antrenată de Aco Todorov nu a cade pradă presiunii și continuă să impresioneze în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

Meciul dintre SCM U Craiova și Dinamo București este programat pe data de 8 decembrie, de la ora 19:00. Partida va conta pentru etapa cu numărul 9 din LNBM.

Foto: U Craiova Baschet Fans

Citește și: Tiago Ferreira: „Să fim competitivi și agresivi”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0