Oltenii iubitori de alergare participă duminică la Crosul Olteniei

Iubitorii de alergare vor participa, mâine, 15 aprilie, la Crosul Olteniei în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova! Oltenii sunt așteptați în număr cât mai mare!

Crosul Olteniei se va desfășura duminică, 15 aprilie în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova începând cu ora 10.30. Competiția ar fi trebuit să se desfășoare luna trecută, cu prilejul Zilelor Olteniei, dar a fost reprogramată din cauza condițiilor meteo.

Oltenii, iubitori de alergare

Vor fi mai multe curse de alergare organizate pentru olteni. De la ora 10.30 va fi start comun pentru cursa PRO (persoane peste 16 ani, distanța de alergat 7,2 kilometri), cursa Fun (persoane cu vârste peste 10 ani, 1,6 km); de la 11.30 va fi cursa Family (echipă formată din cel puțin un minor sub cinci ani și unul dintre părinți, 700 m), iar la 11.50 va fi cursa copiilor (sub 10 ani, 700 m).

Claudia Ștef, de două ori participantă la Jocurile Olimpice în proba de marș, în prezent antrenoare la CSM Craiova, s-a arătat bucuroasă că în Craiova are loc o astfel de cursă de alergare și că oltenii iubitori de alergare pot participa la astfel de crosuri.

„Am trăit și trăiesc pentru atletism. Ca fost sportiv de performanță și în prezent antrenor mă bucură organizarea acestui cros. Acum doi ani am luat parte la un astfel de cros în Japonia. Cel mai mult m-a bucurat din toate categoriile de probe faptul că exista o probă destinată părinților și copiilor, să alerge împreună. Mi-am dorit și eu foarte mult să se întâmple acest lucru la mine în oraș și DJST a îmbrățișat ideea. Anul trecut am alergat prima dată cu copilul meu de mână. Bucuria de pe chipul lui a însemnat pentru mine ca și cum am câștigat Jocurile Olimpice. A fost ceva nemaitrăit de mine până atunci, iar bucuria de pe chipul copiilor participanți atunci la categoria aceasta mi-a arătat că sportul leagă și mai mult părinții de copiii lor“, a spus Claudia, antrenoarea craioveană.

Vezi ce a declarat Devis Mangia https://bit.ly/2IWwXZg

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *