fbpx

Ivan, afacere sau țeapă: Rușii i-au întors-o lui Rotaru!

Unul a confirmat, 4 au eșuat! Cât îi va mai merge lui Mihai Rotaru! Cine pe cine a păcălit și cine s-a pricopsit!

În 2017, Andrei Ivan părăsea Bănia, iar Rotaru le scotea rușilor din buzunare aproximativ 3 milioane de euro. Văzut drept un fotbalist tânăr, ce deja confirmase în România, atacantul nu a făcut față în Rusia și a fost împrumutat în campionatul austriac, la Rapid Viena. Nici acolo nu a impresionat și , după doi ani în care aproape că era considerat un alt talent irosit, Ivan a apărut, din nou, în prim plan, la Campionatul European U21. Acolo, tânărul a reușit să facă o impresie bună, iar conducătorii Craiovei au hătărât că merită să plătească o sumă importantă pentru a-l repatria pe acesta.

1,5 milioane de euro a plătit Rotaru pentru a-l readuce pe Ivan în Bănie, dar până acum nu a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. așteptările erau mari, dar puțin nefondate. El n-a mai înscris din data de 29 iulie 2018, când era la Rapid Viena. Ivan a ajuns la contraperformanța de a bifa 44 de partide fără gol marcat: 38 la Rapid Viena, una la Krasnodar și 5 la U Craiova.

Cu timpul, s-a spus despre jucătorii ce au plecat din Liga 1 în străinătate că „au păcălit fotbalul”, dar în acest caz, Ivan a păcălit fotbalul, Rotaru l-a dichisit și l-a vândut pe bani frumoși sau rușii s-au păcălit singuri? O altă întrebare, la care doar timpul și Ivan vor putea răspunde este: S-a păcălit Rotaru când a plătit 1,5 milioane pentru a-l readuce la Craiova?

De când este patron la cea mai iubită echipă din Oltenia, Rotaru a demonstrat că este unul dintre cei mai iscusiți afaceriști ce au pășit în fotbalul românesc. Conducătorul Craiovei a reușit să-l vândă pe Screciu în Belgia, pe două milioane de euro, fără ca acesta să mai apară într-un prim plan fotbalistic, l-a vândut pe Băluță în Cehia, pentru 2,6 milioane de euro. Nici el nu s-a adaptat și a fost împrumutat de Sparta Praga la o altă echipă, la fel ca și în cazul lui Andrei Ivan. Una dintre cele mai bune afaceri a fost Vătăjelu, cel care era vândut în 2017 pe 1,3 milioane de euro și repatriat în 2019, pentru el plătindu-se cu un milion de euro mai puțin.

Fotbalistul pe care Craiova l-a vândut și a confirmat fără probleme a fost Mitriță. Piticul face spectacol în America, a devenit unul dintre liderii echipei naționale și un idol pentru tinerii din România. Mai nou, Alex Băluță dă semne că și-ar putea reveni. Acesta a început să marcheze pentru echipa la care este împrumutat și poate ajunge și el o variantă pentru Cosmin Contra.

În 3 minute poți să vezi și: Locul în care Ilie Balaci și-a petrecut ultimele clipe din viață!

Mitriță: „Continui să vă fac mândru, distrându-mă pe teren!”

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Ivan, afacere sau țeapă: Rușii i-au întors-o lui Rotaru!
Article Name
Ivan, afacere sau țeapă: Rușii i-au întors-o lui Rotaru!
Description
Unul a confirmat, 4 au eșuat! Cât îi va mai merge lui Mihai Rotaru! Cine pe cine a păcălit și cine s-a pricopsit!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0