16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Ivan Martic, cel mai bun transfer! Care a fost cea mai neinspirată mutare!

Universitatea Craiova a avut cel mai bun parcurs de la revenirea în prima ligă. Asta se datorează și mutărilor din 2017. Aducerea lui Ivan Martic a fost una dintre ele.

 

Fundașul elvețiano-croat, Ivan Martic, a fost votat de voi drept cea mai bună achiziție din vară. Martic a primit 48% din voturile voastre, fiind urmat în ierarhie de un alt apărător, lusitanul Tiago Ferreira (20%). Chiar dacă a jucat puțin, Cristian Bărbuț este pe locul 3, cu 8% din voturi.

 

Clasamentul celor mai neinspirate achiziții este condus detașat de craioveanul Mihai Roman. Așteptările suporterilor alb-albaștri au fost mari de la vârful care în acest sezon deși a bifat 21 de meciuri în cele 3 competiții nu a marcat nici un gol. A fost motivul pentru care a fost „recompensat” de voi cu 44% din voturi. Pe locul 2 în ierarhia celor mai proaste transferuri se situează goalkeeper-ul Miodrag Mitrovic (21%), care nu este considerat o opțiune pentru înlocuirea lui Calancea, iar pe 3 este Fausto Rossi (12%).

 

Ivan Martic s-a integrat perfect în angrenajul alb-albastru

 

De la sosirea la Universitatea Craiova, Ivan Martic l-a deposedat pe Radoslav Dimitrov de postul de titular pe banda dreaptă a apărării oltene. A bifat 20 de partide, a marcat de 2 ori și a furnizat 3 pase decisive.

 

Din sondaj l-am eliminat pe Alexandru Mitriță, pentru că a fost deja votat de voi drept cel mai bun jucător în prima parte a campionatului. Și implicit ar fi fost logic să câștige detașat și acest sondaj, iar noi nu urmarim un rezultat previzibil.

Citeste si: Rotaru l-a cumpărat de frică pe Piticul magic! Cine l-a speriat pe patronul Universității!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles