Jaf ca-n filme la primarie. Hotii au fugit cu toti banii din seif

Primaria Grădiştea din judetul Valcea a fost jefuita de hoti in miez de noapte desi era monitorizata video. Hotii au fugit cu banii Primariei

 Se pare ca, persoane necunoscute ar fi intrat în biroul unde se afla casieria şi au forţat seiful. Cert este ca nu se stie exact la cat se ridica prejudiciul. Primarul localităţii Grădiştea, Ilie Boiangiu, a declarat pentru Adevărul că o bandă de hoţi acţionează de mai multă vreme în zonă. Inclusiv domnia sa a fost victima acestora, în vară, în luna august, într-un weekend când a participat la mai multe nunţi. „A fost singurul week-end când nu am fost acasă. Au scotocit toată casa, până au găsit banii. Prejudiciul personal se ridică la peste 8.000 de lei. De la alţii însă, din localitate sau împrejurimi, au plecat şi cu alte valori: aur, bijuterii etc. Sunt multe dosare pe rol.”
De altfel, primarul nu stie sigur daca hotii sunt din localitate, insa crede ca au pe cineva care le furnizeaza informatii. „Nu ştiu dacă hoţii sunt din localitate, dar e clar că au pe cineva, de ştiu exact unde şi când să jefuiască. Am fost monitorizaţi”, a adaugat acesta.

In plus, seful administratiei locale spune ca la fel s-a intamplat si in cazul primariei. Hotii au actionat echipati corespunzator. „Nu ştim exact în care din nopţi s-a întâmplat de fapt, de vineri încoace. Avem sistem de supraveghere video, senzori, grilaje, casă de bani de pe vremuri, puternică. Au tăiat cu flexul, cu polizorul, ceva de genul acesta”, ne-a mai spus Boiangiu. Când vine vorba despre prejudiciu, primarul afirmă că: „Nu se ştie exact la cât se ridică. N-aveau cum să ştie poliţiştii, o să stabilim abia când vom verifica bugetul de taxe şi impozite”.

Reamintim ca, primăria comunei vâlcene Gradiştea a fost jefuită. Luni dimineața a fost descoperit jaful de catre angajați. Din declarațiile casierei primăriei, hoții au furat toți banii din seif, aproximativ 20.000 lei. Existau camere de supraveghere, poliția o să verifice tot. Toate lucrurile erau răvășite. Era nisip peste tot. Casiera a spus că au furat vreo 20.000 de lei. Aceștia erau banii pentru salarii, încasările de la apă. Instituția a fost închisă în weekend”, a declarat Viorel Prescure, angajat al primăriei Grădiștea.

 

Citeste si Pacatosi in Casa Domnului. Prinsi la furat de lumanari

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0