fbpx

Jaf la drumul mare! A fost furată la 80 de ani de către trei femei!

Au găsit un portofel și au golit cardul unei femei de 80 de ani!

După ce au retras bani de pe un card furat care aparținea unei bătrâne în vârstă de 80 de ani, trei femei din județul Brașov au fost arestate de către autorități pentru 30 de zile.

În data de 16 iunie, 2020, poliția a fost sesizată de către o femeie de 80 de ani care a spus ca a pierdut un portofel în interiorul căruia se aflau mai multe bancnote și un card bancar de pe care au fost retrași bani în nu mai puțin de opt tranșe.

Potrivit polițiștilor, o femeie cu vârsta de 40 de ani a fost șefa operațiunii. Ea a fost asistată de alte două brașovence de 34 și 63 de ani pentru a sustrage banii bătrânei. În consecință, organele de lege au efectuat percheziții la locuințele suspectelor și le-au reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri, 26.06.2020, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

In dosarul penal proaspat deschis la Tribunalul Brasov sunt 3 capete de acuzare asupra celor trei doamne care s-au jucat cu cardul octogenarei: „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, „efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” (8 acte materiale) și „accesul ilegal la un sistem informatic” (8 acte materiale).

Citește și:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0