-4.4 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

VIDEO! Black Friday în America!

Jafuri, violențe și incendii au erupt în Statele Unite în timpul protestelor „Black Lives Matter”, în zilele ce au urmat morții afro-americanului George Floyd.

Black Friday durează de mai bine de o săptămână în SUA, de când cu protestele BLM. Moartea lui George Floyd a scos pe străzi două categorii de oameni: unii ieșiți pentru a susține cauza, alții, oportuniști, în căutare de profit.

Oportuniștii au prins momentul și l-au exploatat. Au spart ferestrele și ușile magazinelor și au început să fure. În mijlocul Manhattan-ului, în Bronx și Brooklyn, zone de afro-americani, jafurile au fost la ordinea zilei. De la magazine de firme până la cele alimentare, nimic nu a scăpat. Inclusiv super-marketurile care deserveau comunitățile sărace, de afro-americani.

Unele dintre magazine au luat decizia de a baricada ferestrele și ușile, măsuri de prevenție împotriva jafurilor care au erupt pe lângă protestele pașnice legate de moartea lui George Floyd. Scene aproape apocaliptice în majoritatea orașelor americane, cu marilele artere de shopping camuflate cu pereți de lemn.

America e într-o criză profundă. Pe de o parte cea medicală, generată de pandemia de Covid 19, care a afectat puternic marea democrație, apoi una economică – cu 42 de milioane de oameni care și-au pierdut job-urile, iar acum și una socială, cauzată de moartea lui George Floyd.

Sursa foto si video> facebook

În 3 minute poți să vezi și: Medicii craioveni dau impresia că au descoperit leacul pentru Covid 19!

L-ați văzut pe Măcărău? Oltean plecat la muncă în Germania, dispărut!

cutremur turcia
Cutremur puternic de 7.8 grade, în centrul Turciei! Peste 1.500 de persoane au murit

VIDEO! Frank Hoogerbeets, savant olandez, a prezis cutremurul la data de 3 februarie Un cutremur puternic de 7.8 grade a Read more

Oltenia este pe primul loc la consumul mediu de alcool

Cu cât a crescut consumul de bere fără alcool Oltenia ocupă locul întâi, pe țară, la consumul mediu de băuturi Read more

Reguli noi pentru pescari: obligatoriu cu masca pe baltă!

Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!

Exclusiv: Muncitoare de la uzina Ford, suspecta de coronavirus!

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles