26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Jair Tavares și Marian Huja, transferați la pachet!

Mihai Rotaru pregătește o dublă lovitură pe piața transferurilor din Liga 1 și e gata să îi aducă în Bănie pe Jair Tavares și Marian Huja!

Jair Tavares și Marian Huja sunt doi dintre cei mai importanți fotbaliști de la Petrolul. Ei pot pleca, în vară, de la Ploiești. Evoluțiile acestora, în actualul sezon, au fost destul de bune, chiar dacă formația lor nu a reușit să își atingă obiectivul principal. „Lupii galbeni” voiau să se califice în play-off. Acum, aceștia pot spera doar la un loc de baraj pentru Conference League.

Jair Tavares și Marian Huja, transferați la pachet!

Jair Tavares a intrat în ultimele luni de contract, la Petrolul, iar Universitatea Craiova a început deja tratativele pentru semnătura acestuia. Mihai Rotaru îl transferă gratis pe fotbalist, dar numai dacă e dispus să plătească un salariu destul de mare. Mijlocașul brazilian negociază dur cu oltenii. El ar vrea să fie plătit cu cel puțin 12.000 de euro pe lună.

Totodată, Universitatea Craiova caută și un fundaș central. Maldonado e împrumutat și încă nu i-a convins pe olteni. Screciu e mult mai util la mijlocul terenului, în timp ce Silva are deja o vârstă. Oltenii vor și în grupele unei cupe europene, iar pentru acest lucru au nevoie de un lot cât mai bun. Pentru centrul apărării alb-albaștrilor, Sorin Cârțu l-a propus, în trecut, pe Marian Juja. Nu ar fi exclus ca Rotaru să încerce transferul apărătorului chiar în această vară, la pachet cu Jair.

Marian Huja, la un pas de transferul la Universitatea Craiova!

L-aș lua pe Huja, îmi place. L-am propus și când era Rădoi. Rădoi îl dorea și el, chiar atunci s-a accidentat. L-am propus și înainte să vină Rădoi. Este un copil bun, cu o educație facută în fotbalul profesionist din Portugalia”, a declarat Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles