fbpx

Încă un jandarm erou în Oltenia: agentul a găsit 200 de lei pe jos!

În urmă cu două săptămâni, un jandarm a auzit un grup de tineri și a fost premiat! Acum, eroismul a fost cântărit diferit!

Un jandarm din cadrul Postului de Jandarmi Horezu a observat pe strada Nicolae Iorga, lângă un bancomat, suma de 200 lei. Vigilența i-a fost pusă la încercare joi dimineaţa, în timp ce se deplasa spre serviciu. Văzând că în apropiere este un magazin supravehgeat cu camere video, a decis să roage comerciantul să îi arate imaginile din zonă. În urma vizionării imaginilor, a putut observa atât persoana care pierduse banii, cât şi autoturismul acesteia. Ulterior, a mers la Poliţia Oraşului Horezu, unde, cu ajutorul criminalistului agent şef Musăloiu Ciprian şi al camerelor de supraveghere din oraş , a identificat persoana, respectiv locul în care se afla autoturismul.

Săptămâna aceasta este vorba despre colegul nostru plutonier adjutant Giurcă Nicolae Bogdan din cadrul Postului de Jandarmi Horezu. Satisfacţia lui Bogdan a fost să vadă bucuria bărbatului, care la vederea sumei de bani rătăcite a exaltat de bucurie şi i-a mulţumit. Felicitări”, a fost o parte din mesajul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Vâlcea.

În zilele noastre, un civil care înapoiază o sumă de bani găsită pe jos este de lăudat. Se pare că acest lucru se aplică și în cazul organelor ce sunt plătite pentru a face asta. După ce jandarmul erou de săptămâna trecută a fost felicitat și de cititorii 3 minute, unul dintre cetățenii pe care este plătit să-i apere a venit cu o propunere: „Să ne premieze și pe noi pentru că mergem la muncă”.

Care crezi că va fi fapta eroică din județul Vâlcea săptămâna viitoare?

În 3 minute poți să vezi și: Plin de curaj, un jandarm oltean a auzit un grup de tineri!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0