5.6 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

Jandarmerița Andreea Cătălina Bumbac, prinsă cu droguri în geantă

Jandarmerița Andreea Cătălina Bumbac ocupa o funcție importantă în stat. Cum a fost prinsă pe picior greșit

Polițiștii de la Secția 18 din București au fost surprinși în timpul unui control de rutină în trafic când au depistat o femeie care avea asupra ei substanțe interzise. Mai târziu, s-a constatat că această persoană este jandarmeriță.

Jandarmerița Andreea Cătălina Bumbac pleca de la o petrecere de la Palatul Bragadiru

Duminică, 19 noiembrie 2023, un taxi ce avea la bord doi pasageri de la un eveniment desfășurat la Palatul Bragadiru din Sectorul 5 a fost interceptat de către un echipaj de poliție aparținând Secției 18 din București.

Florinel Coman, despre Generația de Aur: „Îmi doream să ajung și eu în situația lor”

Verificarea a avut loc în contextul acțiunii naționale „Blocada”, desfășurată de Ministerul Afacerilor Interne cu scopul prevenirii și combaterii situațiilor de risc, precum și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma unei verificări de rutină, polițiștii au găsit în geanta femeii din taxi mai multe pliculețe de plastic ce conțineau un praf alb. Alături de o hârtie rulată. Suspiciunile că aceste pliculețe ar putea conține cocaină și că hârtia sul ar fi fost folosită pentru consum de substanțe interzise. Au dus la confiscarea acestora și la întocmirea unui proces verbal.

Femeia ocupa o funcție importantă în stat

Femeia a fost identificată, se pare că aceasta deține o funcție importantă în statul român. Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac s-ar fi prezentat ca purtător de cuvânt al Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române – BSIJ. În fața agenților de poliție, Bumbac a declarat că plicurile găsite în geanta nu îi aparțin ei. Ci unei prietene care i-ar fi cerut să le păstreze, potrivit redactia.ro.

Mai mult, s-a aflat că sublocotenent Andreea Cătălina Bumbac va intra în concediu de odihnă începând cu data de 22 noiembrie 2023. Nu se știe cât va absenta din funcție, însă investigația este în curs, potrivit protv.ro.

Ce spune Jandarmeria Română

Jandarmeria Română a emis un comunicat de presă în care a confirmat cele întâmplate. Pe măsură ce investigațiile continuă, acest incident aduce în prim-plan necesitatea unei abordări riguroase în ceea ce privește conduita și responsabilitățile profesionale ale membrilor forțelor de ordine.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.”

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles