fbpx

VIDEO! Hoțul era atât de beat, că jandarmii l-au descarcerat!

Noua specie de infractor la olteni: spărgătorul care-și prinde gâtul în geam! Jandarmii au fost și înger și demon pentru tânăr!

Un tânăr din Slatina, în vârstă de 23 de ani,  a fost descoperit, descarcerat, desmorțit de jandarmi şi poliţişti, după ce a rămas prins în geamul unui magazin pe care îl spărsese.

Tânărul a spart magazinul din zona Union, ulterior intrând şi în alt magazin de pe strada Trandafirilor. Din aceată locaţie din urmă nu a mai putut să iasă, fiind scos cu ajutorul poliţiştilor.

Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, a fost spart un geam la Union, iar hoţul a fost găsit într-un alt magazin, pe strada Trandafirilor. A fost găsit când încerca să iasă, era băut şi nu mai putea să iasă. Au fost şi colegii de la poliţie, care l-au luat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, Iulian Mihai.

Tânărului i s-a deschis dosar penal pentru furt calificat!

La data de 8 februarie, Poliția municipiului Slatina a fost sesizată despre faptul că din incinta unei societăți comerciale a fost sustrasă o casetă metalica de la casa de marcat, care ulterior a fost abandonată. Patrulele mixte formate din polițiști cadrul Poliției municipiului Slatina și jandarmi din cadrul IJJ Olt au desfășurat activități în vederea identificării celui care ar fi săvârșit fapta. Cu aceasta ocazie, aceștia au depistat în fragrant un tânăr, de 23 de ani, din localitate. Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi sustras și caseta metalica din incinta celeilalte societăți”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Te poate interesa si: Bancu: „Obiectivul principal este să nu primim gol”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0