fbpx

VIDEO. Jandarmii gorjeni au salvat 6 catelusi ingropati in zapada

Misiune impresionanta a jandarmilor. Sase catelusi au fost salvati din zapada, dupa ce mama puilor le-a aratat drumul jandarmilor montani!

In timp ce patrulau, jandarmii montani au vazut o catea agitata si au urmarit-o, sa vada ce se intampla. Astfel, au gasit sase catelusi ingropati in zapada, pe care i-au salvat. 

Întregul eveniment a fost relatat pe pagina de Facebook a Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

„Salvăm suflete când turiștii sunt în siguranță la munte. Astăzi, o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o cățea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitației și a găsit mai mulți cățeluși împrăștiați în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în mașină și au mers la sediul postului montan, cățeaua urmându-i după mașină. A fost improvizat într-o magazie un culcuș unde cei șase cățeluși vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând și vom lua o decizie înțeleaptă. Așteptăm cu interes orice opinie constructivă și benefică pentru sufletele salvate”, au scris reprezentanți Inspectoratului de Jandarmi pe Facebook.

Citeste si FOTO. Vreme rea în Gorj. Codul portocaliu le-a dat de furcă șoferilor

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0