fbpx

Reîncep jocurile tronului!

Dacă toată lumea se aștepta la un final zdrobitor, iată că jocurile reîncep într-un mare stil!

După ce NK a fost învins în episodul 3, o mare parte a fanilor aștepta cu sufletul la gura bătălia cu Cersei. Nave, soldați bine pregătiți, dragoni, cei mai buni luptători din cele 7 regate, strategii fără egal. Nu. Mama dragonilor a început să o ia pe urma tatălui ei și să vadă conspirații în stânga și în dreapta, ceea ce chiar a dus la așa ceva. Tot ea s-a avântat să înceapă asediul Capitalei, iar de acolo totul a fost aproape un fâs. Euron a ucis un dragon și a capturato pe Missandei, care în cele din urmă a fost decapitată la comanda lui Cersei.

Nebunia sau poate invidia de care a dat dovada Mama Dragonilor a reușit să-l facă pe Varys să reînceapă jocurile tronului. Curiozitatea fanilor este din ce în ce mai mare în ceea ce privește ultima bătălie și dacă aceasta va exista. Va rămâne Cersei la conducere? Va fi cruțată și v a pleca în lume cu Jamie? Va fi ucisă cu tot cu fiul primului regicid? Tu ce crezi? Comentăm împreună pe Facebook!

Scriitorul George R.R. Martin (70 de ani) a declarat că trei spinoff-uri „Game of Thrones“, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

În 3 minute poți să citești și: Spoiler alert! Cine o ucide pe Cersei Lannister!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0