fbpx

Craiova, gata să plătească 500.000 de euro pentru fundașul lui Zorya Luhansk!

Trupa din Bănie își betonează defensiva! Mihai Rotaru mai vrea un fotbalist pentru echipa lui Bergodi!

Mihai Rotaru s-a săturat să vadă fundașii echipei gafând de ani de zile. Astfel, finanțatorul alb-albaștrilor s-a orientat către apărători cu experiență precum Paul Papp și Marius Constantin. Cei doi sunt foarte aproape să ajungă sub comanda lui Cristiano Bergodi. Totodată, se pare că oltenii se orientează și spre tineri. Nu este vorba de Virgil Ghiță de la Viitorul, dar Craiova vrea să cumpere un apărător cu aproape aceleași valențe.

Potrivit nuevopariodico.com, oficialii din Bănie se află în negocieri avansate şi cu Zorya Luhansk, pentru neamţul Joel Abu Hanna. Fotbalistul este un fundaş crescut la academia celor de la Bayer Leverkusen, născut la Troisdorf (Germania), din tată de origine palestiniană şi mamă germacă. A bifat meciuri la seniori în Liga a ll-a şi a lll-a din Germania, la Kaiserslautern şi Fortuna Koln. Joacă la Zorya din anul 2019 și a bifat 28 de meciuri (22 în campionat şi 6 în Europa League) pentru formația lui actuală. Abu Hanna a jucat pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Germaniei.

Se pare că Universitatea Craiova trebuie să plătească 500.000 de euro în schimbul fotbalistului, scrie sursa citată. Apărătorul de 22 de ani este cotata de transfermarkt la suma de 650.000 de euro, dar mai are doar un singur an contract cu Zorya.

Nu este exclus ca Mihai Rotaru să-și trimită actualii fundași la alte echipe, sub formă de împrumut. Dacă Papp, Marius Constantin și Joel Abu ajung în Bănie, Bălașa, Acka și Cosic vor avea șanse destul de mici să mai prindă primul 11.

În 3 minute poți să vezi și: U Craiova face încă un transfer: fotbalistul se află deja în Bănie!

Hagi îi crește și Rotaru îi vinde: Încă trei transferuri pe axa Viitorul – Craiova!

Rotaru mai dă o lovitură: încă un transfer inspirat făcut de Craiova!

U Craiova și-a aflat adversara din primul tur al Europa League!

U Craiova își aduce fundaș central și atacant!

Transfer de Liga 1 la FCU Craiova: alb-albaștrii vor un dinamovist!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0