38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa pot fi transferați la pachet de o echipă din Liga 1!

Sepsi îi lasă să plece liberi pe Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa, fotbaliști cu experiență în Liga 1!

Deși sezonul abia s-a încheiat, Sepsi începe deja să facă primele schimbări în lot. Aflați la final de contract, Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa vor fi peste câteva zile liberi să semneze cu orice echipă din Liga 1.

Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa, OUT de la Sepsi

Aduși în 2022 la Sepsi, Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa sunt printre primii fotbaliști care pleacă de la gruparea din Sfântu Gheorghe. Cei doi vor părăsi clubul pe 30 iunie, când contractele lor vor expira.

Atât Rodriguez, cât și Bălașa sunt jucători cu experiență în Liga 1. Argentinianul a mai evoluat în trecut la CFR Cluj, Dinamo și FC Botoșani, în timp ce Mihai Bălașa, crescut la Academia lui Hagi, a jucat ultima dată la Universitatea Craiova.

Plecări importante de la Sepsi

Pe lângă Jonathan Rodriguez și Mihai Bălașa, Sepsi se va despărți și de Pavol Safranko, Mario Rondon, Roland Varga, Adnan Aganovic, dar și Andres Dumitrescu, împrumutat, care se întoarce la Slavia Praga.

Ne-am despărțit de șapte jucători. Mie îmi pare foarte rău și de Safranko și de Aganovic. Au făcut tot ce au depins de ei. Au jucat nu numai cu picioarele, ci și cu inima. Rămân în inima mea.

Nu am ajuns acolo. Antrenorul a zis că vrea să întinerească lotul. Antrenorul are mână liberă la noi. Ne pare rău într-un fel, dar trebuie să ne gândim la viitorul clubului”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, citat de DigiSport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles