fbpx

În rând cu oltenii: „Justice for Craiova”!

Nimic nu poate să stea între un fan și echipa pe care o iubește! Acest lucru a fost demonstrat și de suporterii Universității Craiova, cei care au cerut dreptate pentru echipa lor, dar într-o ipostază mai puțin sexy!

În anul 2012, Arena Națională a găzduit finala Europa League dintre Atletico Madrid și Atletic Bilbao. În minutul 19 al partidei, doi suporteri ai Universității au intrat pe teren îmbrăcați cu tricouri pe care scria „JUSTICE FOR CRAIOVA”. Cei doi nu au făcut prea mare deranj, iar meciul a fost reluat imediat.

În minutul 18 al meciului dintre Chelsea și Steaua, de pe „Stamford Bridge”, disputat în anul 2013, un suporter român a intrat pe gazon. Ultrasul s-a îndreptat spre galeria Stelei, făcând semne obsene către fanii roș-albaștri. Pe tricoul fanului era emblema Universității Craiova, iar pe spatele său scria mesajul „Mititelu la pușcărie”.

Un episod similar a avut loc și la un meci al echipei naționale a României. Altă dată, chiar și Liga Olguța Vasilescu a purtat, pe o scenă, un tricou pe care scria „Justice for Craiova”, doar ca nu a intrat pe gazon.

Toate aceste mesaje au fost transmise după ce driguitorii fotbalului românesc, de la acea vreme, au luat hotărârea de a dezafilia echipa Universității.

Povestea blondei care a intrat pe teren seara trecută!

Fata care a intrat pe teren în timpul finalei Champions League se numeşte Kinsey Wolanski. Blonda a apucat să alerge câteva secunde într-un costum de baie întreg, pe care scria pe negru cu fond alb Vitality Uncensored, o reclamă la un site pentru adulţi.

În 3 minute poți să citești și: Mihai Roman și-a stabilit viitorul! A semnat pe viață!

Idila dintre antrenor și jucătoare s-a oficializat!

Mihai Rotaru pierde teren: „Domnul patron ne-a amăgit”

 VIDEO! Neymar, umilit de un puști!

 Oltenii își etalează antrenorii în sezonul viitor!

Marco Dulca, lângă Cicâldău la U Craiova!

Craiova nu renunță la Ioniță și nici Roman la Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0