fbpx

Fundaș central pentru titlu: Kevin Boli, transferat definitiv!

Cluburile s-au înțeles pentru transferul fundașului ivorian de 28 de ani! Se construiește cea mai puternică defensivă din Liga 1!

Pandemia i-a speriat pe mulți, mai ales în ceea ce privește transferurile de fotbaliști. Chiar dacă sunt vremuri grele, CFR Cluj continuă să investească pentru performanță. Dan Petrescu este recunoscut pentru viziunea defensivă ce îi pune în dificultate pe adversari. Astfel, tehnicianul clujenilor vrea să fie sigur că are o apărare de top pentru finalul sezonului și pentru următoarea ediție de campionat.

Potrivit prosport.ro, Conducerea CFR-ului a acceptat să-l recupereze definitiv pe Kevin Boli, la cererea lui Dan Petrescu. Fundașul ivorian de 28 de ani este sub contract cu Guizhou Hengfeng, formația chineză unde a fost dus chiar de către Petrescu, în 2018.

Înțelegerea vine cu puțin timp înainte ca fundașului să-i expire împrumutul la Cluj. În schimbul unui transfer definitiv, ardelenii se văd nevoiți să achite o sumă totală de 500.000 de euro. Totuși, CFR rămâne pe plus din toată afacerea. Apărătorul a fost vândut la Guizhou Hengfeng pentru 2,5 milioane de euro, după ce ajunsese în Gruia de la Viitorul, cumpărat cu aproximativ 450.000 de euro. Astfel, profitul în urma „afacerii Boli” ar fi unul de 1,5 milioane de euro.

foto: realitateasportiva.net

În 3 minute poți să vezi și: Șumudică îi suflă în ceafă lui Bergodi: „Îmi doresc și mi-am dorit să antrenez Craiova!”

Craioveanu: „Mititelu să plătească și va juca pe Oblemenco”

VIDEO! Băluță aduce victoria lui Liberec!

Pușcaș anunță Jihadul în Bănie: „Vor fi lucruri mai puțin plăcute”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0