10.3 C
Craiova
luni, aprilie 22, 2024

10 milioane de euro pentru transferul lui Elvir Koljic!

Bosniacul în vârstă de 27 de ani revine în forță. Oltenii vor să dea lovitura!

Elvir Koljic este poreclit în mai multe feluri de suporterii Universității Craiova. „Dragonul”, așa preferă bosniacul să i se spună. Totuși, repetatele accidentări i-au făcut pe fani să spună că Rotaru a adus „un atacant de porțelan”. Chiar dacă vârful a impresionat repede în Bănie, el nu a apucat să-și atingă adevăratul potențial.

Elvir Koljic a jucat 9 partide în acest sezon de SuperLiga. El este cotat acum, conform transfermarkt, la suma de 1,1 milioane de euro. Atacantul nu a fost prea activ nici în sezonul trecut. El a jucat în 21 de meciuri și a marcat doar 4 goluri pentru trupa din Bănie.

10 milioane de euro pentru transferul lui Elvir Koljic

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Elvir Koljic a fost extrem de aproape să ajungă la Dinamo Kiev. Oltenii primeau o sumă record: 10 milioane de euro. Ar fi fost o adevărată lovitură pe care Mihai Rotaru ar fi dat-o. Totuși, o accidentare a stricat totul.

“Sunt optimist, mi-aș dori pentru Koljic să revină. Acum doi ani și ceva Koljic era aproape de un transfer extraordinar. Am avut 10 milioane de euro pe el și s-a accidentat cu 24 de ore înainte de transfer. De la Dinamo Kiev, erau negocieri avansate”,a declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA .

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles