fbpx

E oficial! Ce număr va purta Koljic la Craiova!

Clubul oltean a anunțat pe site-ul propriu că l-a transferat pe atacantul bosniac Elvir Koljic.

 

Considerat „noul Dzeko” de presa bosniacă, Koljic a semnat cu U Craiova. Pentru a-l smulge de la FK Krupa, potrivit telekomsport.ro, oltenii au plătit 500.000 de euro. Iar astăzi a fost prezentat astfel pe website-ul oficial: Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani de zile cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu cel mai în formă atacant al campionatului din Bosnia & Herțegovina, Elvir Koljic, cel care a izbutit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape de campionat. Bine ai venit în familia Științei, Elvir & mult succes în tricoul alb-albastru.

Născut pe data de 8 iulie 1995 în localitatea Valladolid și cotat la 350.000 EURO, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com, noul vârf al echipei noastre are o înălțime de 1,91 m. și va evolua la Știința cu numărul 19 pe spate. 

Elvir a evoluat ultima oară la FK Krupa (52 de meciuri, 32 de goluri și 4 pase de gol).

Elvir Koljic a bifat în startul anului 2018 și două selecții în cadrul echipei Naționale. El a evoluat în amicalele cu Mexic și SUA”. 

Koljic e o veritabila masina de goluri! 

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0