fbpx

Kovacs arbitrează CFR Cluj în Bănie! Cum vezi această delegare!

O singură dată a mai arbitrat Istvan Kovacs un meci Craiova – CFR Cluj. Ardelenii s-au impus cu 4-0.

 

Comisia Central a Arbitrilor a stabilit brigada care va conduce derbiul Universitatea Craiova – CFR Cluj. La centru va fi Istvan Kovacs (Carei), asistenți  – Octavian Șovre (Satu Mare) și Valentin Avram (București), iar rezervă Horia Mladinovic (București). Observator pentru arbitraj a fost numit Adrian Vidan (București), iar pentru joc Dan Potocianu (Reșița).

 

Istvan Kovacs a mai arbitrat o singură dată un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Se întâmpla în play-out-ul campionatului 2015-2016, când ardelenii i-au învins pe olteni cu 4-0 în Gruia.

 

Bilanț pozitiv cu Kovacs la centru pentru ambele echipe!

 

Universitatea Craiova are 8 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri cu Istvan Kovacs la centru. În actualul sezon, gruparea olteană a fost condusă de 4 ori de arbitrul din Carei. În victoriile cu Botoșani și de la Timișoara, precum și în dubla cu FCSB – așadar și în cea mai grea înfrângere din acest sezon, scor 2-5. De partea cealaltă, CFR pare privilegiată când îl are pe Kovacs la centru. Din 21 de partide, clujenii au înregistrat 11 victorii, 9 remize și o singură înfrângere!

 

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, cu arbitrul din Carei la centru, va începe sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco. Mai bine de 25.000 de olteni vor fi în tribune pentru a-și încuraja echipa la partida din etapa 22 a campionatului.

Nu rata tortul de Craciun! Ti-l ofera Damarin! 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0