Continuă curățenia de vară la Craiova!

Oltenii continuă să rezilieze contracte! Universitatea Craiova s-a despărțit de încă un fotbalist!

Clubul Universitatea Craiova și fotbalistul Simon Măzărache au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Oltenii i-au mulțumit fotbalistului pentru momentele petrecute în tricoul Științei.

„Îi mulțumim lui Simon pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru modul în care s-a dăruit și a apărat blazonul Științei!”, a fost mesajul transmis pe site-ul clubului.

Spre deosebire de alți atacanți care au trecut pragul Universității în ultima perioadă, Măzărache a reușit totuși să înscrie șase goluri, ba chiar să bifeze și un număr important de partide în tricoul alb-albastru. La un moment dat, tribunele îl comparau cu un alt jucător care a evoluat la Craiova, anume Mihai Dina, doar că Simon are în acest moment tot viitorul în față și șansa de a ajunge un nume important în fotbalul românesc.

Fotbalistul a ajuns la Universitatea în vara anului 2015 de la Câmpulung Muscel, pe filiera Cladoveanu și a debutat în Ștefan cel Mare, cu marea rivală Dinamo. Simon Măzărache a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 60 de ori, reușind să marcheze șase goluri și să ofere patru pase decisive. În total, a bifat 3.097 de minute pentru Craiova. În sezonul precedent, a fost împrumutat la Juventus București, acolo unde a suferit și o accidentare foarte urâtă.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Ronaldo, one man show! Portugalia – Spania 3-3!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *