fbpx

Continuă curățenia de vară la Craiova!

Oltenii continuă să rezilieze contracte! Universitatea Craiova s-a despărțit de încă un fotbalist!

Clubul Universitatea Craiova și fotbalistul Simon Măzărache au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Oltenii i-au mulțumit fotbalistului pentru momentele petrecute în tricoul Științei.

„Îi mulțumim lui Simon pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru modul în care s-a dăruit și a apărat blazonul Științei!”, a fost mesajul transmis pe site-ul clubului.

Spre deosebire de alți atacanți care au trecut pragul Universității în ultima perioadă, Măzărache a reușit totuși să înscrie șase goluri, ba chiar să bifeze și un număr important de partide în tricoul alb-albastru. La un moment dat, tribunele îl comparau cu un alt jucător care a evoluat la Craiova, anume Mihai Dina, doar că Simon are în acest moment tot viitorul în față și șansa de a ajunge un nume important în fotbalul românesc.

Fotbalistul a ajuns la Universitatea în vara anului 2015 de la Câmpulung Muscel, pe filiera Cladoveanu și a debutat în Ștefan cel Mare, cu marea rivală Dinamo. Simon Măzărache a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 60 de ori, reușind să marcheze șase goluri și să ofere patru pase decisive. În total, a bifat 3.097 de minute pentru Craiova. În sezonul precedent, a fost împrumutat la Juventus București, acolo unde a suferit și o accidentare foarte urâtă.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Ronaldo, one man show! Portugalia – Spania 3-3!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0