Fiu de judecator și-a luat trei prieteni într-o cursă mortală!

Un băiat în vârstă de 16 ani și-a condus spre moarte o prietenă de 18 ani, iar alți doi prieteni au fost răniți!

Noaptea trecută, adolescentul în vârstă de 16 ani s-a urcat la volan, și-a luat cu el trei companioni și a plecat la plimbare cu mașina. Băut și fără permis, băiatul a pierdut controlul volanului, a ieșit în decor și s-a răsturnat pe plafon. O fată de 18 ani a decedat pe loc. Alți doi tineri, unul de 15 și unul de 17 ani, au scăpat cu răni ușoare, la fel și șoferul. Accidentul s-a întâmplat pe centura de nord a Craiovei.

Forțele de ordine ajunse la fața locului au stabilit că șoferul aventurier avea o alcoolemie de 0,49 la sută în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cine este adolescentul teribilist!

Potrivit ziaruldecraiova.ro, Matei Uncheașu, adolescentul de 16 ani care a băut câteva pahare apoi și-a luat prietenii într-o cursă mortală, este fiu de judecători. Cecilia Uncheașu, mama acestuia, este judecător la Secția Litigii de Muncă și asigurări sociale a Tribunalului Dolj. Și tatăl acestuia, Dumitru Uncheașu este magistrat la Judecătoria Craiova. Noaptea trecută, fiul celor doi s-a urcat la volanul mașinii tatălui său, un Volkswagen Golf 4, și a pornit într-o demonstrație de teribilism care s-a încheiat cu moartea tinerei de 18.

Sursă foto: ziaruldecraiova.ro
Citește și: În Mofleni ca în vestul sălbatic. Și-au făcut dreptate singuri! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *