37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Lansare și relansare! Mitriță, de la Hagi la Mihai Rotaru!

Alex Mitriță a vorbit despre momentele grele din carieră, dar și despre persoanele din partea cărora a venit o mână de ajutor! Printre persoanele enumerate de atacant se află și Mihai Rotaru, patronul U Craiova!

Mitriță, olteanul atât de mult iubit de olteni, a dezvăluit cât de multe emoții a avut într-un meci jucat pentru Craiova, cui îi va dedica primul gol la echipa națională, dar și care au fost cele mai grele momente din carieră și cine l-a ajutat să le depășească.

Cele mai mari emoții le-am avut în finala Cupei României, fiind și primul trofeu. A fost totodată și cea mai mare realizare a mea. Domnul Hagi, domnul Mangia și domnul Rotaru sunt trei persoane care m-au ajutat și m-au susținut foarte mult. În Italia a fost cea mai grea perioadă. Nu m-am acomodat, dar când m-am întors în țară am trecute peste acea perioadă. Primul gol marcat în tricoul echipei naționale i-l voi dedica lui Ilie Balaci. Messi este unul dintre idolii mei. Îmi place și de Giovinco, mă asemăn foarte mult cu el. Acum joacă în SUA. Îmi place foarte mult să ies cu prietenii, cu prietena, mă duc în parc. Petrec foarte mult timp cu familia. Ascult hip-hop în general”, a declarat Mitriță pentru FRF TV.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Marius Toma: „Trebuie să fim realiști și să nu stricăm ce avem”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles