La un pas de moarte în pragul Paștelui. O femeie din Olt a căzut în fântână

O femeie din comuna Studina, județul Olt a căzut ieri într-o fântână! Pompierii Gărzii Vișina și Detașamentului Caracal și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit pentru salvarea ei!

O femeie de 39 de ani din comuna Studina, sat Studinița a căzut ieri într-o fântână de 20 de metri adâncime și diametru de circa 90 de centimetri. La fața locului au ajuns Pompierii Gărzii Vișina și Detașamentului Caracal și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță. Pentru salvarea femeii, un pompier, asigurat cu un brâu și o cordiță de salvare, a coborât în fântână și a reușit să o scoată pe femeie la suprafață, conform olt-alert.ro

A căzut întâmplător în fântână

“Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost preluată de echipajele medicale, conștiență, cu traumatism cranio-cerebral și transportată la Centrul de Primire Urgențe Caracal. Pe timpul misiunii pompierii au fost sprijiniți de cetățeni și de un echipaj de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

„Femeia a fost scoasă din fântână și a fost dusă la spital. E bine acum. Ea a căzut întâmplător în fântână și s-a ținut de lanț până au venit salvatorii. nu s-a aruncat și nici nu a împins-o nimeni”, a declarat primarul comunei.

Citește și declarația lui Bancu privind meciul cu FCSB https://bit.ly/2GBbs3i

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *